Αρχική Ενημέρωση

Διαφήμιση

Επισκέπτες

mod_vvisit_counterΣήμερα5
mod_vvisit_counterΣύνολο180013

Τώρα: 23-10-2021 00:55

Μπακαλιός Μον/πη Ε.Π.Ε. - Διαλυτήριο Οχημάτων, Κέντρο Ανακύκλωσης, Ανταλλακτικά, Created by LEONweb, designed by SiteGround web hosting
Τα νέα μας
ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ 2014 PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 09 Ιανουάριος 2014 22:56

Η εταιρία Μπακαλιός Μον/πη ΕΠΕ (κέντρο απόσυρσης οχημάτων) σας ενημερώνει ότι για μια ακόμη χρονιά παρατείνεται το μέτρο της απόσυρσης. Με την ψήφιση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου το μέτρο συνεχίζει να ισχύει ως τις 20 Δεκεμβρίου του τρέχοντας έτους. Οι ιδιοκτήτες οχημάτων παλαιάς τεχνολογίας έως 3,5 τόνους και με ημερομηνία πρώτης άδειας ως την 31η Δεκεμβρίου του 2000, ωφελούνται κατά την απόσυρσή τους και την αντικατάστασή τους με καινούριο όχημα.

Για την απόσυρση του αυτοκινήτου ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να μην οφείλει τα τέλη κυκλοφορίας έως το 2014 ή να έχει καταθέσει προσωρινά την άδεια και τις πινακίδες στην αρμόδια ΔΟΥ καθώς και στην άδεια του οχήματος να μην αναγράφεται ο όρος « ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ».

Αρμόδια για την παραλαβή των οχημάτων και την ολοκλήρωση της διαδικασίας διαγραφής του οχήματος είναι τα κατά τόπους, συμβεβλημένα με την ΕΔΟΕ (Εναλλακτική Διαχείριση Οχημάτων Ελλάδας),διαλυτήρια και μόνον αυτά. Για να αρχίσει η διαδικασία θα πρέπει ο ιδιοκτήτης του οχήματος να προσκομίσει σε εμάς τα εξής δικαιολογητικά :

  • Άδεια κυκλοφορίας.
  • Πινακίδες.
  • Φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου.
  • Βεβαίωση τελών κυκλοφορίας για απόσυρση εις διπλούν.
  • Υπεύθυνη δήλωση προς το κέντρο ανακύκλωσης.
  • Εξουσιοδότηση προς το κέντρο ανακύκλωσης.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας είναι προτιμότερο να επικοινωνήσετε με ένα από τα κέντρα της περιοχής σας τα οποία θα βρείτε στην ιστοσελίδα της ΕΔΟΕ www.edoe.gr.


Αναστάσιος Μπακαλιός

Διαλυτήριο Οχημάτων, Κέντρο Ανακύκλωσης, Ανταλλακτικά

1ο ΧΛΜ ΣΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΒΕΡΟΙΑΣ - ΟΔΟΣ Α2

Στενήμαχος 2332041148

Website: www.bakalios.gr

Email : bakalios@gmail.com

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 22 Σεπτέμβριος 2017 09:15
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL


Ε.Δ.Ο.Ε.


Ανακύκλωση Συσκευών

Δημοσκόπηση

Ποια η άποψή σας για την ανακύκλωση;