Αρχική

Διαφήμιση

Επισκέπτες

mod_vvisit_counterΣήμερα14
mod_vvisit_counterΣύνολο146301

Τώρα: 16-06-2019 08:42

Μπακαλιός Μον/πη Ε.Π.Ε. - Διαλυτήριο Οχημάτων, Κέντρο Ανακύκλωσης, Ανταλλακτικά, Created by LEONweb, designed by SiteGround web hosting
Τα νέα μας


ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ 2014 PDF Εκτύπωση E-mail

Η εταιρία Μπακαλιός Μον/πη ΕΠΕ (κέντρο απόσυρσης οχημάτων) σας ενημερώνει ότι για μια ακόμη χρονιά παρατείνεται το μέτρο της απόσυρσης. Με την ψήφιση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου το μέτρο συνεχίζει να ισχύει ως τις 20 Δεκεμβρίου του τρέχοντας έτους. Οι ιδιοκτήτες οχημάτων παλαιάς τεχνολογίας έως 3,5 τόνους και με ημερομηνία πρώτης άδειας ως την 31η Δεκεμβρίου του 2000, ωφελούνται κατά την απόσυρσή τους και την αντικατάστασή τους με καινούριο όχημα.

Για την απόσυρση του αυτοκινήτου ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να μην οφείλει τα τέλη κυκλοφορίας έως το 2014 ή να έχει καταθέσει προσωρινά την άδεια και τις πινακίδες στην αρμόδια ΔΟΥ καθώς και στην άδεια του οχήματος να μην αναγράφεται ο όρος « ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ».

Αρμόδια για την παραλαβή των οχημάτων και την ολοκλήρωση της διαδικασίας διαγραφής του οχήματος είναι τα κατά τόπους, συμβεβλημένα με την ΕΔΟΕ (Εναλλακτική Διαχείριση Οχημάτων Ελλάδας),διαλυτήρια και μόνον αυτά. Για να αρχίσει η διαδικασία θα πρέπει ο ιδιοκτήτης του οχήματος να προσκομίσει σε εμάς τα εξής δικαιολογητικά :

  • Άδεια κυκλοφορίας.
  • Πινακίδες.
  • Φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου.
  • Βεβαίωση τελών κυκλοφορίας για απόσυρση εις διπλούν.
  • Υπεύθυνη δήλωση προς το κέντρο ανακύκλωσης.
  • Εξουσιοδότηση προς το κέντρο ανακύκλωσης.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας είναι προτιμότερο να επικοινωνήσετε με ένα από τα κέντρα της περιοχής σας τα οποία θα βρείτε στην ιστοσελίδα της ΕΔΟΕ www.edoe.gr.


Αναστάσιος Μπακαλιός

Διαλυτήριο Οχημάτων, Κέντρο Ανακύκλωσης, Ανταλλακτικά

1ο ΧΛΜ ΣΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΒΕΡΟΙΑΣ - ΟΔΟΣ Α2

Στενήμαχος 2332041148

Website: www.bakalios.gr

Email : bakalios@gmail.com

 
Η απόσυρση συνεχίζεται; PDF Εκτύπωση E-mail

Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης παρατέθηκε και επίσημα η ισχύς του μέτρου της απόσυρσης, η λήξη του οποίου ήταν προγραμματισμένη για το τέλος του 2011. Η νέα ημερομηνία λήξης του μέτρου είναι η 20η Δεκεμβρίου του 2012. Τι πρέπει να γνωρίζουμε όμως για τη νόμιμη διαγραφή του οχήματός μας; Τι είναι τα κέντρα ανακύκλωσης και πώς ξέρω ότι κάποιο κέντρο είναι εξουσιοδοτημένο από την ΕΔΟΕ ( Εναλλακτική Διαχείριση Οχημάτων Ελλάδος); Τι δικαιολογητικά χρειάζονται για την παράδοση του οχήματός μου στα κέντρα ανακύκλωσης;

Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι η έκφραση «δίνω το αυτοκίνητό μου για ανταλλακτικά» δεν είναι ευδόκιμη. Ο μόνος νόμιμος τρόπος  να απαλλαχθούμε από το παλιό μας αυτοκίνητο είναι να το παραδώσουμε σε ένα από τα εξουσιοδοτημένα κέντρα ανακύκλωσης. Στα κέντρα αυτά γίνεται η απορρύπανση του οχήματος, δηλαδή η απαλλαγή του από όλα τα επικίνδυνα υλικά (μπαταρία, υγρά φρένων, καταλύτες, υγρά φρέον κλπ). Τα εξουσιοδοτημένα κέντρα από την ΕΔΟΕ φέρουν το σήμα του οργανισμού και μετά τη συλλογή των οχημάτων ξεκινάει η διαδικασία διαγραφής τους.

Με την παράδοση του οχήματος στα κέντρα ανακύκλωσης είναι απαραίτητη και η προσκόμιση κάποιων δικαιολογητικών. Συγκεκριμένα χρειάζεται:
- Άδεια κυκλοφορίας.
- Πινακίδες.
- Φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου.
- Βεβαίωση τελών κυκλοφορίας για απόσυρση εις διπλούν.
- Υπεύθυνη δήλωση προς το κέντρο ανακύκλωσης.
- Εξουσιοδότηση προς το κέντρο ανακύκλωσης.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας είναι προτιμότερο να επικοινωνήσετε με ένα από τα κέντρα της περιοχής σας τα οποία θα βρείτε στην ιστοσελίδα της ΕΔΟΕ http://www.edoe.gr/.

Αναστάσιος Μπακαλιός
Διαλυτήριο Οχημάτων, Κέντρο Ανακύκλωσης, Ανταλλακτικά
Στενήμαχος 2332041148
www.bakalios.gr

 
Διαφημιστικό Φυλλάδιο

 

 
Ε.Δ.Ο.Ε.


Ανακύκλωση Συσκευών

Δημοσκόπηση

Ποια η άποψή σας για την ανακύκλωση;